Il Torrione Il Torrione 2L Balsamic Vinegar of Modena-Modenan balsamietikka | Haugen-Gruppen
Il Torrione 2L Balsamic Vinegar of Modena-Modenan balsamietikka

Il Torrione 2L Balsamic Vinegar of Modena-Modenan balsamietikka

2x2L

Il Torrione Balsamic Vinegar of Modena PGI on valmistettu Carandinin perheessä sukupolvelta toiselle siirtyneen reseptin mukaan. Balsamietikan perusraaka-aineet viinietikka ja rypälemäski sekoitetaan keskenään tarkkoja mittasuhteita noudattaen. Carandinin balsamietikassa on mukana myös n. 10-vuotiasta viinietikkaa. Käytetyt rypälelajikkeet: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Alba, Ancellotta, Fortana ja Montuni. Seos kypsytetään puutynnyreissä (tammi, kastanja, saarni tai kirsikkapuu) ja se käy läpi tarkoin valvotun dekantointiprosessin, joka tuo balsamietikkaan sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Balsamietikka sopii ihanteellisesti lihan marinointiin, salaattikastikkeiden valmistukseen, ripoteltuna grillattujen vihannesten päälle … Tarkistathan viimeisimmän tuotetiedon pakkauksesta.

Lisää Il Torrione tuotteita

Il Torrione valkoinen parmesan kastike 250ml
Il Torrione valkoinen parmesan kastike 250ml

Carandinin innovaatio, italialainen juustokastike makealla valkoviinietikalla ja Parmigiano Reggianolla tarjoaa sinulle mahdollisuuden keksiä keittiön säännöt uudelleen. Tämä ainutlaatuinen tuote tarjoaa miellyttävän odottamattoman maun, joka juhlii Emilia-Romagnan alueen huippuosaamista Italiassa.

Lisätietoja
Il Torrione tumma parmesan kastike 250ml
Il Torrione tumma parmesan kastike 250ml

Carandinin innovaatio, italialainen juustokastike Modenan balsamiviinietikalla ja Parmigiano Reggianolla tarjoaa sinulle mahdollisuuden keksiä keittiön säännöt uudelleen. Tämä ainutlaatuinen tuote tarjoaa miellyttävän odottamattoman maun, joka juhlii Emilia-Romagnan alueen huippuosaamista Italiassa.

Lisätietoja
Il Torrione 2L Balsamic Vinegar of Modena-Modenan balsamietikka
Il Torrione 2L Balsamic Vinegar of Modena-Modenan balsamietikka

Il Torrione Balsamic Vinegar of Modena PGI on valmistettu Carandinin perheessä sukupolvelta toiselle siirtyneen reseptin mukaan. Balsamietikan perusraaka-aineet viinietikka ja rypälemäski sekoitetaan keskenään tarkkoja mittasuhteita noudattaen. Carandinin balsamietikassa on mukana myös n. 10-vuotiasta viinietikkaa. Käytetyt rypälelajikkeet: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Alba, Ancellotta, Fortana ja Montuni. Seos kypsytetään puutynnyreissä (tammi, kastanja, saarni tai kirsikkapuu) ja se käy läpi tarkoin valvotun dekantointiprosessin, joka tuo balsamietikkaan sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun. Balsamietikka sopii ihanteellisesti lihan marinointiin, salaattikastikkeiden valmistukseen, ripoteltuna grillattujen vihannesten päälle … Tarkistathan viimeisimmän tuotetiedon pakkauksesta.

Lisätietoja
Il Torrione 500ml Crema with Balsamic Vinegar of Modena PGI kastike Modenan balsamietikalla
Il Torrione 500ml Crema with Balsamic Vinegar of Modena PGI kastike Modenan balsamietikalla

Il Torrionen tumma balsamicokastike valmistetaan Modenassa parhaista raaka-aineista viimeistellyillä menetelmillä hyväksikäyttäen suvussa kulkenutta tietotaitoa. Balsamicokastikkeessa on balsamietikan ainutlaatuinen ja erottuva aromi sekä tuoksu. Balsamicokastiketta käytetään annosten viimeistelyyn ja koristeluun. Se sopii myös lihan, broilerin ja kalan marinointi- tai glaseerauskastikkeeksi sekä muiden kastikkeiden maustamiseen. Käytä myös jälkiruoissa, erityisesti jäätelön kera. Käyttövalmiiden balsamicokastikkeiden etuna ajansäästön lisäksi on tasapainoinen maku, kiiltävä ja kauniin sävyinen ulkonäkö sekä täydellinen paksuus, jotta kastike pysyy paikallaan annoksessa. Tarkistathan viimeisimmän tuotetiedon pakkauksesta.

Lisätietoja