Tipiak on jo vuonna 1967 perustettu ranskalainen yritys. Nykypäivänä Tipiak on maailman johtava tapioka-tärkkelyksen valmistaja ja yrityksen tuotteita viedään yli 40 maahan. Tipiakin tuoteryhmään kuuluu monipuolisesti laadukkaita couscouseja, bulgurvehnä, polenta sekä krutongit.
Couscous valmistetaan durumvehnästä. Durumvehnän jyvät jauhetaan ja jauhosta pyöritetään pieniä pellettejä, joita siivilöidään useasti kunnes ne ovat riittävän pieniä. Hyvälaatuinen couscous on keitettynä ilmavaa ja kevyttä. Couscous on maailmalla levinnyt muun muassa Pohjois-Afrikkalaiseen, Tunisialaiseen, Marokkolaiseen ja myös Eurooppalaiseen ruokakulttuuriin erityisesti Ranskassa, Espanjassa, Portugalissa ja Italiassa. Couscousia käytetään riisin ja pastan tapaan lisukkeena ruoissa ja salaateissa.
Polenta on alun perin klassinen italialainen ruokalaji ja lisuke, joka keitetään kuten puuroa. Sitä käytetään perunan ja risoton tapaan. Sitä voidaan myös esimerkiksi paistaa tai grillata. Polentajauhoja voidaan käyttää myös leivittämiseen korppujauhojen tapaan. Polenta valmistetaan maissijauhosta. Bulgur on vehnästä valmistettuja suurimoita.
Bulgur valmistetaan keittämällä, kuivattamalla, huuhtomalla, kuorimalla, kiillottamalla ja seulomalla vehnää. Bulguria on eri karkeusasteita: kokonainen, karkea, keskikarkea ja hieno.